Mercedes-Benz

Vito Mixto

Knap werk. De nieuwste Vito.

Nog innovatiever, veiliger en comfortabeler. Met een 9G-TRONIC automaat voor groot rijcomfort, slimme rijassistentiesystemen zoals DISTRONIC en een vernieuwd infotainmentsysteem is de Vito de ideale nieuwe collega voor alle harde werkers.

Wilt u altijd paraat zijn? Kunt u nieuwe uitdagingen niet weerstaan? Voert u uw job doel-gericht uit? Dan passen u en de Vito uitstekend bij elkaar. Want de Vito brengt u verder – zowel op de weg als naar succes voor uw onderneming. In rendabiliteit en kwaliteit is hij al even voorbeeldig als in flexibiliteit en veiligheid. Hij is nu eenmaal afkomstig van een echte specialist in bedrijfsvoertuigen.

Met een brandstofverbruik vanaf 5,7 l per 100 km is hij zuiniger dan ooit en draagt hij elke kilometer duurzaam bij tot uw succes. En dankzij vernieuwende hulp- en veiligheids-systemen stuurt u nog veiliger op uw doelen aan. Ook op het gebied van aandrijftypes is zijn aanbod ongeëvenaard: voor-, achter- of vierwielaandrijving – voor uw job vindt u steeds de passende aandrijving.

En een dicht net van Mercedes-Benz partners zorgt er met de voor u passende diensten voor dat uw Vito blijvend zijn solide betrouwbaarheid behoudt. Vertrouw voor onderhoud en reparatie op uw Mercedes-Benz service partner. Hij kent uw voertuig het best. Zo blijft de Vito lange tijd uw waardevolle partner.