Mercedes-Benz

Citan Tourer bedrijven

Een doener. Van doeners. Voor doeners.

Robuust, flexibel, zuinig in gebruik en perfect afgestemd op de uiteenlopende uitdagingen in het dagelijkse stadsverkeer: de Citan Tourer, uw compacte bestelwagen voor maximaal 7 personen.

Wat rendement betreft, is de Citan een aanwinst: efficiënte motoren met BlueEFFICIENCY-technologie en het verbruik vanaf 4,3 l/100 km, de grote beschikbaarheid met lange onderhoudsintervallen en aantrekkelijke voorwaarden en diensten sparen uw budget. En om u veilig te laten rijden, hebben we de Citan het ADAPTIVE ESP® meegegeven, met waardevolle extra functies, rondom krachtig grijpende schijfremmen en tot 6 airbags.

Dankzij zijn comfortabele zetels, eenvoudige bediening en fijn afgesteld chassis met onafhankelijke wielophanging rijdt de Citan zeer comfortabel, soepel en wendbaar, als optie met de versnellingsbak met dubbele koppeling 6G-DCT. Ook zijn flexibiliteit is voorbeeldig, bijvoorbeeld met de 2 afzonderlijke zetels op de 2de zetelrij achterin, waarmeehij een 7-zitter1 wordt. Of met de neerklapbare rugleuningen achterin, waarmee u in een handomdraai een grote laadruimte kunt creëren.

De Citan heeft alles wat u van een bestelwagen met Mercedes-Benz ster verwacht. Ontdek zijn voordelen tijdens een proefrit.