Mercedes-Benz

Citan Gesloten Bestelwagen

Een doener. Van doeners. Voor doeners.

Met de Citan bieden we u een compacte bestelwagen met een grote laadruimte aan, die perfect is afgestemd op de veelzijdige uitdagingen van de stad.

Wat rendement betreft, is de Citan een aanwinst: efficiënte motoren met BlueEFFICIENCY-technologie en het verbruik vanaf 4,3 l/100 km, de grote beschikbaarheid met lange onderhoudsintervallen en aantrekkelijke voorwaarden en diensten sparen uw budget. En opdat u goed aankomt, hebben we de Citan ADAPTIVE ESP® meegegeven, met waardevolle extra functies en rondom krachtig grijpende remmen.

Dankzij zijn comfortabele zetels, eenvoudige bediening en fijn afgesteld chassis met onafhankelijke wielophanging rijdt de Citan zeer comfortabel, soepel en wendbaar door de stad – als optie met de versnellingsbak met dubbele koppeling 6G-DCT. Bij het laden en lossen zal u zich verbazen over de grote flexibiliteit die de grote laadruimte biedt dankzij grote deuren en een lage laaddrempel.

De Citan heeft alles wat u van een bestelwagen voor de stad met Mercedes-Benz ster verwacht. Ontdek zijn voordelen tijdens een proefrit.