Mercedes-Benz

De SmallRepair exterieurreparatie van Mercedes-Benz.

Reparatie deuken

Mercedes-Benz SmallRepair: reparatie deuken

Voor een onberispelijk oppervlak van uw Mercedes: De reparatie van deuken.

Heeft uw Mercedes een deuk? Niet lang meer! Met Mercedes-Benz SmallRepair verwijderen onze koetswerk- en lakspecialisten deuken, zonder dat volledige onderdelen moeten worden vervangen.

Indeukingen in het koetswerk kunnen met de uitdrukmethode vaak eenvoudig worden weggewerkt. Voorwaarde: de deuk mag niet bij de rand van het koetswerk liggen en de laklaag mag niet beschadigd zijn. Welke deuken kunnen worden hersteld, verneemt u gratis en vrijblijvend bij uw Mercedes-Benz Partner.

Spaar tijd en kosten uit.

In veel gevallen kunnen deuken met de uitdrukmethode worden weggewerkt – een beproefde methode waarmee de reparatie van deuken voordelig en snel kan worden uitgevoerd. U krijgt uw Mercedes terug met een onberispelijk oppervlak. Alsof er helemaal niets is gebeurd.

Vertrouw op de meesterlijke Mercedes-Benz kwaliteit.

Onze ervaren specialisten beheersen de reparatie van deuken meesterlijk: wij leveren u een service die aan de strengste kwaliteitseisen beantwoordt – en de waarde van de Mercedes helpt te behouden.

Uw Mercedes-Benz Partner adviseert u gratis.

Of de deuk in uw voertuig kan worden hersteld, verneemt u gratis en vrijblijvend. U maakt het best meteen een afspraak.

Reparatie lak

Mercedes-Benz SmallRepair: reparatie lak

Zodat uw Mercedes met de vertrouwde glans kan stralen: De lakherstelling.

Een intacte lak geeft uw voertuig rondom niet alleen een stralend uiterlijk, maar beschermt het koetswerk ook tegen weersinvloeden en corrosie. Met lakherstellingen kunnen kleinere oppervlakten efficiënt en voordelig worden opgeknapt.

Kleinere lakschade aan uw Mercedes herstellen onze ervaren lakspecialisten zonder veel moeite met de Mercedes SmallRepair lakherstelling. Krassen en schaafplekken verdwijnen volledig, uw Mercedes wint zijn vertrouwde glans terug.

De betaalbare en snelle oplossing.

Onze ervaren specialisten herstellen de beschadigde plekken zorgvuldig in verscheidene werkfasen. Ze behandelen hierbij enkel de getroffen plekken – zonder hele voertuigonderdelen opnieuw te lakken. Dat gaat snel en spaart uw budget.

Daar kunt u van op aan: Meesterlijke Mercedes-Benz kwaliteit.

Natuurlijk gelden de hoge kwaliteitsnormen van Mercedes-Benz ook voor onze lakherstelling: Alleen ervaren lakspecialisten herstellen de lak van uw Mercedes. Uw voertuig ziet er na de lakherstelling perfect uit. Ook de beschermende werking van de lak is weer volledig hersteld.

Uw Mercedes-Benz Partner adviseert u gratis.

U verneemt u gratis en vrijblijvend of een Mercedes SmallRepair lakherstelling aan uw voertuig kan worden uitgevoerd. Neem het best meteen contact met ons op.

Reparatie kunststof

Mercedes-Benz SmallRepair: reparatie kunststof

Uw Mercedes is snel weer volmaakt. De kunststofreparatie.

Bij de kunststofreparatie worden kleine gaten, scheuren of krassen in de bumpers, de beschermstrips en de bekledingen weer hersteld. En wordt in vele gevallen een tijd- en geldverslindende vervanging van het hele voertuigonderdeel uitgespaard.

Kleine moeite, lage kosten.

Bij de kunststofreparatie herstellen onze specialisten gaten, scheuren of krassen en lakken ze de herstelde plekken. Het originele onderdeel wordt weer hersteld met minimale moeite. Zo blijven uw kosten zo laag mogelijk.

U krijgt meesterlijke Mercedes-Benz kwaliteit.

Voor onze kunststofreparaties gelden de hoge kwaliteitsnormen van Mercedes-Benz. Enkel ervaren specialisten repareren de beschadigde kunststof van uw Mercedes, met materialen van hoge kwaliteit.

Uw Mercedes-Benz Partner adviseert u gratis.

Vraag ons naar de Mercedes-Benz SmallRepair kunststofreparatie: u ontvangt alle informatie natuurlijk gratis en vrijblijvend.