Mercedes-Benz

VanPro Service

U gaat verder voor uw klanten, wij gaan verder voor u.
Kom nu langs en ontdek de vele voordelen van uw Van ProCenter.

Elke dag opnieuw gáát u voor uw klanten. Daar past alleen de beste mobiliteitspartner bij. Wij helpen u met maatwerk op het gebied van bestelwagens en de bijbehorende service en financieringsoplossingen. Tijdelijk extra vervoer nodig? De juiste bestelwagen staat voor u klaar. En uiteraard kunt u 24/7 op ons rekenen bij pech of een ongeval. Uw Van ProCenter zorgt er voor dat het werk door kan gaan. Altijd.

Meer opties

U hebt niet zomaar een bestelwagen nodig. U hebt de juiste nodig. Daarom heeft ons Van ProCenter een compleet aanbod Mercedes-Benz bestelwagens. Ook tweedehands hebben we een ruime selectie met dezelfde perfecte service én garantie. Een proefrit maken in uw ideale bestelwagen kan op ieder moment. Bij ons of bij u aan uw bedrijf.

Meer service

U staat iedere dag klaar voor uw klanten. Omdat stilstaan geen optie is, zijn we er voor u met reparatie-, onderhoud - en garantie-oplossingen die bij uw situatie passen. En dat tegen scherpe en transparante prijzen. Bij pech is er onze 24/7-hulpdienst MobiloVan – in heel Europa staan we voor u klaar.

Meer experts

U bent een expert. En voor uw mobiliteit vertrouwt u op een team van specialisten. Onze verkoop- en service-experts weten precies wat er in uw sector leeft en wat u beweegt. U krijgt maatwerk, ook al omdat we alle expertise op het gebied van op- en ombouw, service en financiering eveneens in huis hebben.

Meer beschikbaarheid

U geeft alles voor uw klanten. Daarbij kijkt u niet op de klok. En dat doet u ook niet als het tijd is voor een onderhoud. U profiteert van ruime openingsuren en uiteraard kunt u ook in het weekend bij ons terecht. U bent snel aan de beurt. Dat wérkt.

Meer mobiliteit

Elke dag kan nieuwe uitdagingen brengen. Ook als u tijdelijk extra vervoer nodig hebt, bent u bij ons aan het juiste adres. Een passende Mercedes-Benz bestelwagen staat startklaar, inclusief de juiste huur- of leaseformule.