Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Mobilo.
Reken op onze professionele hulp.

Mercedes-Benz Mobilo: reken op onze professionele hulp

Of het nu gaat om een klein voorval, een technische panne of een ongeval: wij komen u ter plaatse helpen, precies daar waar u ons nodig hebt. Zodat u zo snel mogelijk weer op weg kunt. Als dit niet meer kan met uw Mercedes, dan bereikt u met Mobilo uw bestemming met een vervangwagen, de trein of het vliegtuig.

De diensten van Mercedes-Benz Mobilo:

Hulp bij pech en startproblemen, kleine reparaties ter plaatse.

Professionele hulp ter plaatse. Mobilo betaalt de reiskosten van de monteur en de reparatiekosten tot 150 euro. Materiaalkosten voor banden, batterijen en sleutels en alle verbruiksmaterialen worden niet vergoed.

Vervangwagen.

Indien nodig krijgt u voor de tijd van de herstelling een vervangwagen, voor maximaal 3 werkdagen. Kosten voor bedrijfsstoffen en extra diensten worden niet vergoed. Deze worden aangerekend tegen de gebruikelijke markttarieven. Het type van de vervangwagen hangt af van de beschikbaarheid. In het geval van ongevallen/vandalisme en kleine voorvallen gelden verder de bij verzekeringen gebruikelijke normen.

Vliegtuig/trein.

Als alternatief voor een vervangwagen vergoedt Mercedes-Benz de kosten voor het voortzetten van de reis of de terugreis met het vliegtuig of de trein. Als u uw voertuig persoonlijk wenst af te halen bij de Mercedes-Benz Service-partner die de reparatie heeft uitgevoerd, dan vergoedt Mercedes-Benz ook de kosten voor de reis er naar toe. Wij dragen de kosten voor de heen- en terugreis tot 400 euro per persoon.

Voertuigrepatriëring.

Als uw Mercedes niet binnen de 3 werkdagen opnieuw rijklaar kan worden gemaakt, dan organiseren wij indien gewenst de repatriëring van uw voertuig naar uw persoonlijke Mercedes-Benz Servicepunt en wij dragen hiervoor ook de kosten. Omdat de repatriëring gebeurt via gezamenlijke transporten, kan de hiervoor benodigde tijd variëren afhankelijk van de afstand en het type schade.

Wegslepen.

Als u uw reis in uw Mercedes niet kunt voortzetten wegens een panne, een klein voorval, een ongeval of een geval van vandalisme, dan nemen wij de organisatie en de kosten van het wegslepen naar de dichtstbijgelegen Mercedes-Benz Servicepunt op ons.

Overnachting/hotel.

Als u wenst te wachten op de reparatie van uw voertuig en als die niet op dezelfde dag kan gebeuren, dan regelt Mercedes-Benz graag een overnachting voor u. Wij vergoeden de overnachtingskosten inclusief ontbijt voor zowel de bestuurder als de passagiers, tijdens de duur van de reparatie en met een maximum van 3 werkdagen.

Taxi, openbaar vervoer, overige mobiliteit.

Wij dragen uw kosten tot maximaal 65 euro voor de rit naar het station of de luchthaven, bijvoorbeeld met de taxi of het openbaar vervoer.

Organisatorische hulp.

Wij ondersteunen u bijvoorbeeld bij een ongeval of bij schade door vandalisme. In het buitenland zorgen wij voor rechtsbijstand en een vertaler.