Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Mobilo
Zeker mobiel blijven.

Mercedes-Benz Mobilo

Uw Mercedes is standaard uitgerust met de mobiliteitsgarantie Mercedes-Benz Mobilo. Dat betekent: U kunt met een gerust gemoed vertrekken. Als u onderweg een probleem hebt met uw wagen, kunt u in heel Europa rekenen op snelle hulp ter plaatse met de kwaliteit van Mercedes-Benz - en u komt in elk geval op uw bestemming.

In deze situaties blijft u mobiel:

Technische panne en startproblemen.

Als uw voertuig niet start of ten gevolge van een onvoorspelbaar technisch defect niet kan rijden. Bijvoorbeeld door een mechanisch of elektronisch defect, een ontladen batterij of bandenpech.

Kleine voorvallen.

Bij een onjuiste behandeling van het voertuig, die een plotse panne langs de weg veroorzaakt. Bijvoorbeeld bij te weinig of verkeerde brandstof of bij het verlies van de sleutel van het voertuig.

Ongeval en vandalisme.

Als uw voertuig niet meer rijklaar is. Bijvoorbeeld bij platgestoken banden of door een ongeval. Indien nodig helpen we u bij het organiseren van de sloop van het voertuig. Bij schade in het buitenland zorgen wij voor rechtsbijstand en een vertaler.

Verlenging van Mobilo.

Vanaf de datum van eerste inschrijving van uw Mercedes is Mobilo eerst 4 jaar lang geldig:
Voor Mercedes-Benz voertuigen met een eerste inschrijving vanaf 01/04/2008 en voor Viano's met een eerste inschrijving vanaf 01/01/2012 is Mobilo eerst 4 jaar lang geldig.

Daarna kan Mobilo steeds opnieuw worden verlengd met periodes van 1 jaar. Een onderhoudsbeurt bij een Mercedes-Benz Servicepunt volstaat daarvoor. Bij regelmatig onderhoud blijft Mobilo op die manier tot 30 jaar lang geldig!

Opnieuw Mobilo worden.

Als uw Mercedes-Benz Mobilo niet meer geldig zou zijn, kunt u het op elk moment opnieuw activeren - via een onderhoudsbeurt van uw Mercedes bij Mercedes-Benz Service.